Nyt partnerskab

AV-Group samarbejder med Huone Event services

AV Group og HUONE Copenhagen indgår nyt partnerskab om hybridevents. Dermed tager de to eventvirksomheder de bedste læringer med fra de seneste år i et begivenhedsrigt 2022.

”HOUNEs kreative miljø og AV Groups kreative tilgang til tekniske løsninger er den ideelle kombination. Vores fælles erfaring i at vende ting på hovedet gør ”det besværlige” til en leg. HUONEs lokaler spænder fra det mindre intime møde til det store event – præcis som vores løsninger,” uddyber Christina Pultz, partner i AV Group.

”Hybridevents er kommet for at blive. Som konference- og mødecenter søger vi altid efter de bedste løsninger til vores kunder. Derfor har vi valgt at fortsætte vores gode samarbejde med Christina Pultz og hendes nye team i AV Group. Her er vi i de tryggeste hænder og ved, at vores kreative lokaler fortsat vil stråle via de streamede formater,” udtaler direktør i HUONE, Louise Adolph.

Med partnerskabet vil de hybride løsninger supplere de fysiske events og sikre, at den tekniske oplevelse ved kundeoplevelsen hos HUONE rummer alle de elementer, der forventes af et innovativt mødekoncept.

DEL GERNE DETTE INDLÆG