Venue service

Har du et Venue, som har brug for en teknisk løsning, er vi eksperter i at rådgive og levere det nødvendige

AV-Group Denmark

Lad os være din tekniske samarbejdspartner

AV Group er specialister i at understøtte Venues og spillesteder med tekniske løsninger.
Vi forstår, at hvert sted er unikt, og derfor arbejder vi sammen med dig om at give jeres kunder uforglemmelige, kreative oplevelser. 

Vi har mange års erfaring i planlægning og vi kender de fleste locations i Denmark rigtigt godt. Som fast samarbejdspartner tilbyder AV Group en række fordele som du kan drage nytte af som Venue.

 • Kreativ sparring

   

 • Vi arbejder for dig og din kunde

   

 • Stort udvalg af det nyeste tekniske udstyr

   

 • 3D tegninger af opgaverne

   

 • Dedikeret teknisk hold som har kendskab til jeres venue.

   

 • Mulighed for fast installeret udstyr

AV Group har et omfattende lager af teknisk udstyr til live events og det vi ikke selv kan levere, skaffer vi.

Fra koncept til udførelse er vores team af dygtige fagfolk med dig hvert skridt på vejen for at bringe jeres vision til virkelighed og sikre, at jeres arrangementer forløber problemfrit.

Vi bruger vores mange års erfaring til at give dig scenografisk sparring, der matcher stedet, lyden, lyset, akustikken og alt det andet, der gør det sted, du har valgt, til noget unikt.

Du kan læse mere om vores 3D visualisering her.

Kontakt os

ring, skriv eller udfyld formularen 

Tryghed og succes – uanset hvor vi mødes

Din tryghed og succes hviler ikke alene på vores mange års erfaring med koncerter, generalforsamlinger, firmafester og hundredvis andre konferencer, arrangementer og events.

Din tryghed og succes hviler også på det faktum, at du altid er sikker på, at dit arrangement er understøttet af det nyeste AV-udstyr på markedet.

Og så selvfølgelig at vi elsker vores arbejde og vil gøre os lidt mere umage end de fleste andre.

Et udpluk af vores glade kunder

Samarbejdspartnere

DOCKEN

Rå Elegance

Siden 2006 har Docken skabt rammerne for tusindvis af glade gæster, skræddersyede arrangementer, kunstudstillinger, messer og konferencer. Med udsigt over Øresund i hjertet af Københavns nye bydel Nordhavn, er Docken en unik lokation for jeres næste event.

FORUM

Der findes næsten ikke det type arrangement, der ikke har været afholdt i Forum. Hallen blev oprindeligt opført til biludstillinger og 6-dags cykelløb. Senere har der været afholdt ishockeykampe og i dag er det kun fantasien der sætter grænser. Selve tagkonstruktionen i hallen er et imponerende syn og med den rette lyssætning kan hallens udtryk transformere sig fra både storslået til overraskende intim. 

 

LOKOMOTIV VÆRKSTEDET

Et stenkast fra Københavns centrum står 10.000 kvm klar til at danne rammen om jeres arrangement. Det mere end 100 år gamle lokomotivværksted byder med sin imponerende arkitektur jeres gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse.

Lokomotiv værkstedet kan skalerer lokalerne så det passer til størrelsen på jeres arrangementet, hvad enten I er 300 eller 3.500 personer.

HOUNE

Hos HOUNE finder du unikke og inspirerende mødelokaler, som kan imødekomme fra 6 til 300 personer. Hvert lokale er unikt og skabt til at imødekomme forskellige typer af arrangementer alt fra workshops og bestyrelsesmøder til konferencer, seminarer og festlige begivenheder. Udover at du finder de nok mest kreative mødelokaler i København, tilbyder de også fuld service til dit møde eller event.