Historie

En lang historie inden for lyd, lys og AV

Vi er nogle af AV-branchens mest erfarne ildsjæle, der nu er gået sammen og har dannet AV Group Denmark – Danmarks nye, kreative leverandør af innovative AV-løsninger.

Via opkøbet af Tuxen AV Center og DPA Soundco har vi udnyttet de synergieffekter, der har været oplagte i forhold til at tilbyde en bred vifte af kompetencer og udstyr til at servicere erhvervsliv, organisationer og institutioner med professionelle løsninger til afvikling af større events.

Tuxen AV-Center har rødder helt tilbage til 1955, hvor Tuxen Foto åbnede i hjertet af København. Tuxen Foto blev sidst i 80’erne til Tuxen Foto & AV-Center, og udviklingen fra dias og film til moderne av-udstyr baseret på computerteknik og lyd, blev en væsentlig del af Tuxen AV-Center.

DPA Soundco har eksisteret siden 1980. Det startede som et mindre lydfirma, der leverede mandskab og lydudstyr til danske fusionsbands. Senere voksede firmaet med bands som Tøsedrengene, News, Halberg Larsen og One Two. I 90′ erne blev det århusianske firma Soundco overtaget og DPA Soundco blev leverandør til navne som TV-2, Gnags, Henning Stærk og Michael Lears to Rock. Firmaet begyndte endvidere at levere udstyr og mandskab til de større danske festivaler som Roskilde Festival, Grøn Koncert, Skanderborg Festival o.m.a. DPA Soundco vil med deres stærke kompetencer fortsat levere lyd til vores kunder.  

I AV Group Denmark leverer vi markedets nyeste og bedste AV-løsninger til events, konferencer, kongresser, generalforsamlinger, firmaevents og mange andre arrangementer. Vi tror på den gode kunderelation og er stadig drevet af nysgerrighed og glæden over se den glade kunde efter et succesfuldt event.

Med en unik kompetence profil i AV-branchen får du erfaringsbaseret kreativ sparring om form og indhold, for vi vil så gerne hjælpe med at flytte dit arrangement fra PowerPoint til mindeværdige events og oplevelser.

Kontakt os

ring, skriv eller udfyld formularen 

Et udpluk af vores glade kunder