AV og teknik

Markedets bedste AV-tekniske løsninger

Markedets bedste teknik

AV group er din tekniske totalleverandør til alle former for shows og events. Vi har stor erfaring med at forme events, koncerter, messer samt alle typer shows, hvor der skal bruges teknisk udstyr i topklasse.

Vi er din samarbejdspartner, der tager ansvar for dit arrangement fra A til Z. Vi råder over markedets nyeste udstyr. Sammen designer vi en teknisk løsning, der løfter dit arrangement til en endnu større succes. 

Hvordan skal scenen se ud? Lyd og lys skal spille sammen og understøtte dit tema. Inden projektstart har du mulighed for at få lavet en 3D model af det hele, så du får det bedste beslutningsgrundlag.

Vi ved, at det er vigtigt, at rammerne er på plads, og at teknikken fungerer helt perfekt, så du kan koncentrere dig om det væsentlige: dine kunder, samarbejdspartnere og kolleger – så klarer vi det tekniske.

Kontakt os

ring, skriv eller udfyld formularen 

Et udpluk af vores glade kunder

Lyd udstyr

AV group  leverer ikke kun højttalere, vi designer et perfekt lydsystem som bliver tilpasset til dit arrangement.

Vi benytter os af udstyr fra de mest anderkendte producenter på markedet og tilbyder alt indenfor højtalere, trådløse mikrofoner, in-ear systemer, digitale mixere, m.m. 

Vi bruger avanceret CAD-programmer til at skabe det perfekte PA-system til dit næste arrangement. Vi får din virksomheds budskab klart og tydeligt ud, uanset om det er et taleranlæg eller koncertanlæg, har vi et team af erfarne teknikere, som vil skræddersy systemet til dine specifikke behov.

AV udstyr

Du må aldrig gå ned på billedkvalitet. Og det kan vi hjælpe dig med.

Udover kreativ sparring om form og indhold får du hos os adgang til de nyeste storskærmløsninger på markedet med en opløsning tæt på virkeligheden. 

Størrelse er ikke et tema. Om du skal holde en virtuel generalforsamling, et live ledermøde med 25 deltagere fra 25 lande, kongres, konference eller firmaevents, så har vi altid en skærm, der passer. 

Scene udstyr

PWC-Forum

Broadcast udstyr

Skal din virksomhed ud med et budskab til en bredere målgruppe? Live på storskærm eller streaming til en platform, har vi udstyret som kan løse opgaven.
Vi kan levere Broadcast kameraer, billede mixere, V-mix maskiner, skærme i alle størrelser,  samt en lang række af konvertere i alle afskygninger.

Så uanset om det er en konference som skal optages, streames eller på storskærm kan vi hjælpe jer. 

Lys udstyr

Intet kan påvirke stemningen ved et arrangement som smukt lys. Hos AV Group definerer vi eventbelysning som en god blanding af kunst, teknik og teknologi, alt sammensat af vores erfarne lysteknikere.

Vi råder over markedets nyeste og mest moderne lysudstyr med komplette lysshow og effektfuld LED-lys. Så uanset om det er en koncert, et medarbejdermøde eller noget helt tredje, har vi lys og teknik, der passer.

Scene udstyr

Vil du have scenen til at brede sig ud mellem tilskuerne? Skal den have en anden form eller højde? Vi ved godt, at ikke alle scener passer til alle arrangementer. Derfor kan vi hjælpe dig med at designe og bygge din egen specialkonstruerede sceneopbygning eller tribune.

Til udendørsbrug kan vi også hjælpe med mobil scener i alle størrelser.

Tryghed og succes

Din tryghed og succes hviler på vores mange års erfaring og sikkerhed for det nyeste AV-udstyr på markedet. 

Og så selvfølgelig at vi elsker vores arbejde og vil gøre os lidt mere umage end de fleste andre.

Se vores case-stories