Hybridmøder

Næsten to år med mange afsavn, men også to år med:
Mange nye mødeoplevelser
Mange nye muligheder
Langt større målgruppe
Flere gæster
Højere effektivitet

Live event for Akademiker Pension at Studio 1B

Et hybrid event er et event, der foregår på et fysisk venue med både virtuelle og fysiske deltagere

Med den formulering virker det ret genkendeligt, for sådan var det jo også inden Covid-19 lukkede liveevents ned. Dengang tænkte vi bare ikke så meget over det.  Der er fremkommer mange spørgsmål, når samtalen falder på hybrid events – hovedsageligt grundet at det er nyt for de fleste. Men hybrid events har faktisk været et tilvalg i mange år.

Vi forener vores mange års erfaringer fra virtuelle events og live events – og sammen med vores kunder får vi skabt en ny kultur, hvor det ikke er begrænsningerne vi fokuserer på, men de nye muligheder.

Et Hybrid event bygger på, at du har to deltagende grupper: et publikum der er fysisk til stede og et publikum der følger med virtuelt. Uanset om du deltager live eller virtuelt, skal du tilbydes den samme oplevelse. 

Hybrid event tilbyder det bedste fra to verdener enten af praktiske grunde eller af geografiske restriktioner som Corona har ført med sig: En virtuel begivenhed finder udelukkende sted med virtuelle deltagere. Dette betyder, at interaktion udelukkende finder sted med digitale værktøjer. Ved et hybrid event er vi nødt til at skabe en god oplevelse for både de der deltager live, men også de der deltager virtuelt. Det vil sige interaktion mellem de virtuelle deltagere og live deltagerne.

Det centrale i et hybrid event er todimensional tænkning. 

Et spor, der tager sig af den fysisk tilstedeværende deltager og sikrer at alt er godt planlagt. For den digitalt tilstedeværende skal du oprette et lidt alternativt koncept. 

Når det fysiske publikum har en kaffepause, kan programmet muligvis fortsætte for dem, der deltager virtuelt. Alternativt kan du prøve at invitere til et separat rum for at lade dem, der deltager digitalt, blande sig med hinanden.

Kontakt os

ring, skriv eller udfyld formularen 

all-in-one services til events

Vore services er tilpasset individuelle behov for skalering, når der kræves lidt ekstra udstyr og mandskab til arrangementerne.

AV & Teknik

Vi har det rigtige udstyr og de nødvendige kompetencer, der sikrer optimal driftstabilitet.

Projektledelse

Der kan være mange bolde i luften under afvikling af større møder og events – den klarer vi!

Studier

Vi har bygget to professionelle studier, som kan danne de perfekte rammer om jeres næste event.

Venue service

Vi sikrer en høj kvalitet af understøttende teknologi til møder og events.

3D visualisering

Vi laver 3D visualiseringer ud fra de aktuelle behov for teknik & publikumsfaciliteter

Dryhire

Hvis du selv står for opstilling og afvikling, kan du leje udstyret hos os – uanset arrangementets størrelse.

Professionelt udstyr

Virtuelle møder stiller de største krav til lyd, lys og professionelt AV-udstyr. Derfor får du ud over kreativ sparring om form og indhold, også glæde af de nyeste storskærmløsninger på markedet med en opløsning tæt på virkeligheden.

Vi arbejder med én af markedets bedste streaming-teknologier, der sikrer at i som kunde kan tilbyde jeres virtuelle deltagere Zero Latency forsinkelse. – forsinkelse mellem lyd og billede ødelægger oplevelsen for dine deltagere.

Hvor skal mødet holdes

- Your place or mine?

Skal du afholde en live eller streamet generalforsamling, kongres, konference, produktlancering, Town Hall, årsmøde, medarbejdermøde eller andet hjemme i din egen virksomhed eller et eksternt lokale?

Så stiller vi op med mange års erfaring med live og streaming ved alle typer af arrangementer og de nyeste AV-løsninger på markedet.

Hybridmøder med tryghed og succes

Din tryghed og succes hviler på vores mange års erfaring og sikkerhed for det nyeste AV-udstyr på markedet. 

Og så selvfølgelig at vi elsker vores arbejde og vil gøre os lidt mere umage end de fleste andre.

Et udpluk af vores glade kunder

Se vores case-stories