Virtuelle møder

I vores professionelle studie, i jeres mødelokale eller en ekstern lokation, så er de bedste virtuelle møder dem, hvor deltagerne glemmer, at det hele er virtuelt

Live event for Akademiker Pension at Studio 1B

Vi har egne studie- og livestreaming faciliteter med de nyeste AV-løsninger på markedet

Virtuelle møder er vejen frem. Hvis du vil holde møder, firmaevents eller andet på tværs af tidszoner, geografiske afstande og fysiske rammer – og restriktioner og begrænsninger for, hvordan vi kan mødes fysisk.

Det gælder lige fra 1 : 1 møder til generalforsamlinger, hvor vores virtuelle møder selvfølgelig kan leve op til alle krav i forhold til registrering af deltagere, fuldmagter og stemmer, så alt bliver afviklet efter bogen.

Et studie i professionalisme

Vi råder over professionelt indrettede studier, lige fra mindre interviewstudier til store eventstudier, der alle er indrettet med markedets nyeste AV-udstyr.

I vores studier har du mulighed for at producere liveudsendelser samt Green-Screen og vi kan stille igennem til forskellige lokationer og streame til alle platforme.

Så hvad enten du skal afholde en live- eller streamet generalforsamling, produktlancering, medarbejdermøde eller andet, så har vi et studie med en dedikeret projektleder til dit arrangement.

Studierne har vi, i samarbejde med DPA Soundco, navngivet STUDIO 1B. Læs mere om dette på studiernes egen hjemmeside her https://www.studio1b.dk/.-

Kontakt os

ring, skriv eller udfyld formularen 

Skræddersyet platform

Inviter de virtuelle deltagere med ind i mødet via en portal, som er udformet i jeres design.  
Platformen kan indeholde mange funktionaliteter udover selve live streamen, eksempelvis registreringsmodul, breakout lokaler, afstemninger eller et 3D univers med mulighed for dynamisk og animeret underunivers. 
Platformen kan skræddersyes så den kan understøtte et awardshow, en generalforsamling, et townhall, flere efter hinanden events etc.

Afstemninger uden forsinkelse

Live afstemninger er kun relevant, hvis ikke der er nævneværdig forsinkelse af transmissionen ud til de virtuelle deltagere.
Dette sikrer, at alle stemmer tælles med, uanset hvor deltagerne befinder sig.

all-in-one services til events

Vore services er tilpasset individuelle behov for skalering, når der kræves lidt ekstra udstyr og mandskab til arrangementerne.

AV & Teknik

Vi har det rigtige udstyr og de nødvendige kompetencer, der sikrer optimal driftstabilitet.

Projektledelse

Der kan være mange bolde i luften under afvikling af større møder og events – den klarer vi!

Studier

Vi har bygget to professionelle studier, som kan danne de perfekte rammer om jeres næste event.

Venue service

Vi sikrer en høj kvalitet af understøttende teknologi til møder og events.

3D visualisering

Vi laver 3D visualiseringer ud fra de aktuelle behov for teknik & publikumsfaciliteter

Dryhire

Hvis du selv står for opstilling og afvikling, kan du leje udstyret hos os – uanset arrangementets størrelse.

Lyd og billede til tiden

Virtuelle møder stiller de største krav til lyd og lys og professionelt AV-udstyr. Derfor får du udover kreativ sparring om form og indhold, også glæde af de nyeste storskærmløsninger på markedet med en opløsning tæt på virkeligheden.

Vi arbejder med én af markedets bedste streaming-teknologier, der sikrer at i som kunde kan tilbyde jeres virtuelle deltagere Zero Latency forsinkelse. – forsinkelse mellem lyd og billede ødelægger oplevelsen for dine deltagere.

Hvor skal mødet holdes

- Your place or mine?

Skal du afholde en live eller streamet generalforsamling, kongres, konference, produktlancering, Town Hall, årsmøde, medarbejdermøde eller andet hjemme i din egen virksomhed eller et eksternt lokale?

Så stiller vi op med mange års erfaring med live og streaming ved alle typer af arrangementer og de nyeste AV-løsninger på markedet.

Hybridmøder

Et hybrid event er et event, der foregår på et fysisk venue med mulighed for virtuelle deltagere at deltage.

Virtuelle møder med tryghed og succes

Din tryghed og succes hviler på vores mange års erfaring og sikkerhed for det nyeste AV-udstyr på markedet. 

Og så selvfølgelig at vi elsker vores arbejde og vil gøre os lidt mere umage end de fleste andre.

Et udpluk af vores glade kunder

Se vores case-stories