AV Group Denmark opkøber Tuxen AV-Center og DPA Soundco

AV Group Denmark, som blev dannet af nogle af AV-branchens mest erfarne ildsjæle i 2021, har hurtigt etableret sig som Danmarks nye, kreative leverandør af innovative AV-løsninger.

Siden stiftelsen har virksomheden delt lokaler med Tuxen AV Center og DPA Soundco og har fra starten udnyttet de synergieffekter, der har været oplagte i forhold til at tilbyde en bred vifte af kompetencer og udstyr til at servicere erhvervsliv, organisationer og institutioner med professionelle løsninger til afvikling af større events.

Ved at forene alle aktiviteter i et fælles selskab, kan alle fremadrettet arbejde under samme navn. I den forbindelse har AV Group Denmark den rigtige profil til at understøtte målene om at være en af landets førende specialister i avanceret oplevelses – og eventteknologi.

Ledelsen af AV-Group Denmark vil fremover bestå af

Jannick Schleicher, Projektchef
Christina Pultz, Salgschef
Benjamin Rose Jensen, Udlejningschef
Sten Adlet Jensen, Direktør

Jannick Schleicher udtaler i forbindelse med overtagelsen:
“Nu er tiden kommet til at samle alle services i en fælles enhed under navnet AV Group Denmark for dermed at levere markedets nyeste og bedste tekniske løsninger til events, konferencer, kongresser, generalforsamlinger, firmaevents, koncerter og meget andet.
Vi har nogle af de bedste og mest erfarne medarbejdere i AV & eventbranchen og med en anseelig udstyrskapacitet kan vi skalere leverancen til alle størrelser og typer events”

AV-Group Denmark

DEL GERNE DETTE INDLÆG