Lej et studie

Studie- og livestreaming faciliteter

d

Vi har egne studie- og livestreaming faciliteter med de nyeste AV-løsninger på markedet

Du får adgang til professionelt indrettede studier lige fra store eventstudier til mindre interviewstudier. De er alle indrettet med markedets nyeste broadcast udstyr.

Her får du mulighed for at lave liveudsendelser, Green-Screen og vMix, som, kort fortalt, er Microsoft Teams i broadcast kvalitet, hvor vi live kan stille om til forskellige virtuelle speakere.

Så hvad enten du skal afholde en live- eller streamet generalforsamling, produktlancering, medarbejdermøde, kongres, konference, firmaevent eller et andet arrangement, så har vi et studie med en dedikeret projektleder til dit event.

Kontakt os

ring, skriv eller udfyld formularen 

Et udpluk af vores glade kunder

Lyd og billede til tiden

Udover professionel projektledelse og kreativ sparring om form og indhold, får du også glæde af de nyeste storskærmløsninger på markedet med en opløsning så tæt på virkeligheden, som det er teknisk muligt.

Med et af de mest avancerede lydsetups på markedet, har vi taget højde for, at lyd og billede er helt i sync

Vi kan sende med Zero Latency – minimal forsinkelse af lyd og billede fra studio til publikum.

Alle vores produktioner afvikles med lyd-, billed- og mixkontrol i separate rum.

Hvis du interesserer dig for teknik, så kan du læse mere om AV og Teknik her.

Den rigtige scenografi løfter dit event

Sammen designer vi en scenografisk løsning, der løfter dit arrangement, hvor vi tilpasser studiet er din virksomheds DNA & branding.

Skal det være specielle møbler? Skal der være underholdning, virtuelle gæster, afstemninger, eksterne speakere fra hele verden? – Vores projektledere leder dig igennem processen fra start til slut.

Du kan læse mere om vores studie her

Grafisk design & indhold

Det er vigtigt for den fuldendte oplevelse, at der skabes animeret eller interaktivt grafisk indhold til skærmen i studiet.
 
LED skærmen fungerer som bagvæg og kan anvendes med stills, video, animationer, PiPs (picture-in-picture), interaktivt indhold, og “call-ins” fra remote talere.
 
Vi tager udgangspunkt i Jeres branding og laver en skræddersyet visuelt identitet, der matcher din virksomhed.
 
Samtidig med at forme indhold til skærmen i studiet, skal der skabes indhold til selve streamingen. Dette kan være videoindslag (VTRs), bevægelige baggrunde, navneskilte, PowerPoint præsentationer, rulletekster mm.

Se vores case-stories