Vinter DreamHack 2022

DreamHack Winter er verdens største gaming festival, og tiltrækker hvert år ca. 50.000 besøgende. Udover at have LAN, Cosplay, e-sport turneringer og mange andre fede gaming aktiviteter, så har Dreamhack Nordens største gaming expo.

Vi har et tæt samarbejde med iPlay om at bygge deres butikker og stande for Elgiganten og Lenovo. I den forbindelse har det de sidste mange år været en fast tradition for os at være til Dreamhack. Her omsætter vores mange dygtige teknikere og medarbejdere alle idéer og tegninger til færdige løsninger, så tusindvis af gamere kan forlyste sig under Dreamhack.
For os indebærer det, at vi sammen med iPlay bygger Elgigantens 6m høje pop-up butik på 900m2, deres flotte scene og mindre pop-up butikker til Dreamhack. Sammen med iPlay bygger vi også Lenovos gaming univers på 220m2 fyldt med alt hvad gamer hjertet begærer

En produktion af denne størrelse kræver en masse udstyr.
Det hele fyldte samlet 10 lastbiler, og krævede et team på 20 dedikerede teknikere til opsætning, afvikling og nedtagning.

Efter flere måneders planlægning sættes butikken op på under 72 timer og tages efter 3 dage ned igen på ikke mere end 48 timer.

Video: 3 dages opbygning på 37 sek.